FiZa's FotoPage

By: FiZa iZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Dec-2007 09:00 Email | Share | | Bookmark
Fuza & Ibrahim Weeding (AKAD NIKAH & BERSANDING)

 
 
 
View all 35 photos...
Tahniah buat pengantin_Wisma Sejarah Kuala Lumpur


Thursday, 20-Dec-2007 13:46 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Qurban_Gathering at Iza's House (Seri Hijauan Condo)

 
 
 
View all 16 photos...
Sempena menyambut Hari Raya Qurban tahun nie aku..nona...fendi...watie n eddie (turut serta...baby nuha...jira...n budak tembam diana) berkumpul kat umah kak iza...sepatutnya ramai lagi yg datang..tapi seperti biasa kwn2 yg lain sibuk dgn komitment masing2...so kita org yg tak berapa sibuk ni la yg dtg...not so bad... simple but still happening...makanan banyak gila...then apa lagi kita org makan sampai lebam..ini antara pose2 menarik kami...sila2 la


Friday, 7-Dec-2007 07:00 Email | Share | | Bookmark
cuti2 malaysia_penang 7/12/2007-9/12/2007

 
 
 
View all 39 photos...
again we fly with air asia...tapi kali ni aku, ina n bada je yg setia bersama air asia...kami bertolak dari umah kul 7 pagi (sebab aku dari gombak ambil lrt then ina n bada naik komuter sampai kl central. so kita org jumpa kat kl central dlm kul 8 pastu kami naik fedeer bas to LCCT ) flight kami kul 11.05 tapi disebabkan masalah teknikal flight delay sampai kul 12.30..kak iza beralih angin ngan fire fly..memang terbakar dibuatnya...dari kul 8.30 mlm flight delay jadi 11.30 mlm so kak izala org paling lambat sampai (sebenarnya akak tak dpt cuti...almaklum baru jadi inspector)...aku ina n bada sampai kul 1.30 ptg kat air port bayan lepas then pn. watie ambil kami bawa p mkn nasi kandar...pas mkn antar ina n bada kat hotel seri malaysia pastu aku terus balik ikut pn. watie check in kat condo mewah pn. watie kita..dah lupala nama condo dia...pastu bermula la sessi berjalan2 kami kat penang...secara rumusannya aku, ina n bada dapat makan laksa penang (best gila...sedap tak terkata) tapi akak kita tak sempat sebab dia sampai lewat sesgt..takpe kak next time kita pegi kita pekena laksa cukup2 naaa....antara tempat yg kami singgah...queensbay shopping mall..komtar...batu feringhi..pesta penang (ini pun akak tak sempat join)..bukit bendera...toys muzium n adalah tempat2 makan yg aku tak tau nama tmptnya...kat penang ni asyik makan je...yg paling berselera ina n bada...best tengok dorg ni makan...baru pas makan ni tapi bawa gi kedai makan leh makan lagi...apa2 pun memang enjoy kat sana cuma spoil skit sebab flight akak delay so banyak juga aktiviti yang akak ketinggalan...anywere a big thanks to watie n husband sebab intertain kami kat sana...ini antara kenangan2 yg sempat kami rakam di penang...so sila2 la tengok ....hehehe


Friday, 26-Oct-2007 01:47 Email | Share | | Bookmark
cuti2 malaysia_kuching sarawak 26/10 - 28/10/2007

 
 
 
View all 61 photos...
wonderful vacation with my frenz...iza & watie...penat gila tapi enjoy...check in kat merdeka palace utk 3 hari 2 malam...antara tempat yg sempat kami singgah...culture village...pasar pagi dan malam satok...waterfront...kilang pasu...serikin dan muzium seni kat belakang hotel merdeka palace...rasa mcm tak puas je 3 hari 2 malam kat sana...maybe next time we will be there again...hehehe...ini pose2 menarik kami disana...tengokla!!!....


Friday, 5-Oct-2007 19:05 Email | Share | | Bookmark
suprise birthday party for sue cum majlis berbuka puasa

 
 
 
View all 10 photos...
happy birthday girl...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net